Beste kwaliteit
Originele medicijnen
Meer kopen
  • Proviron kopen

Proviron kopen

Proviron


Werkzame periode8 tot 12 uur
ToedieningPillen
Dosis25 tot 100 mg/dag, voor vrouwen is dat 25 tot 50 mg/dag
AcneZelden
WaterretentieNee
Hoge bloeddrukZelden
Beschadiging leverZeer laag
AromatiseringNee
DHT conversieNee
Onderdr. hormoonprod.Alleen bij hoge doses en langdurig gebruik
ExtraProviron is een androgeen middel met milde bijwerkingen.


Werking

Proviron zelf werkt op de androgeenreceptoren en kan niet aromatiseren. Wat je dus verwacht van een Proviron kuur is vetverlies, krachttoename en een lichte toename van spiermassa. In de praktijk zul je weinig merken behalve vetverlies en misschien een lichte krachttoename. Dat komt omdat een groot deel van de Proviron verdwenen is voordat het de androgeenreceptoren kan bereiken. Dit komt omdat Proviron zich bindt aan bepaalde enzymen en eiwitten in het lichaam. Ten eerste bindt Proviron zich aan het aromatase enzym, wat zorgt voor het aromatiseren van Testosteron (en andere aromatiserende steroïden). Ten tweede bindt het zich aan geslachtshormoon bindend globuline (SHBG) en albumine twee eiwitten die zich aan Testosteron binden.

Proviron bindt zich sneller en sterker aan deze enzymen en eiwitten dan Testosteron waardoor het zich als het ware opoffert voor de Testosteron, die vervolgens zijn werk kan doen in het lichaam. Een derde functie van Proviron is dat het bepaalde bijwerkingen van Nandrolone (Deca) en Trenbolone kan reduceren, onder andere het verlies van libido. Ten slotte bindt het zich aan de androgeenreceptoren en zorgt zo voor vetverlies.

Daarnaast zorgt Testosteron voor extra androgeenreceptoren, wat de werking van de overgebleven Proviron versterkt. Gebaseerd op het bovenstaande kun je zeggen dat er een bijzondere synergie is tussen Testosteron en Proviron, ze versterken beiden de werking van de ander. Proviron zorgt dat de testosteronkuur effectiever wordt en vermindert daarbij de oestrogeen-gerelateerde bijwerkingen van Testosteron zoals het vasthouden van vocht en de kans op gynecomastie. Proviron is op een andere manier gemodificeerd om opname door de lever te overleven dan andere orale steroïden, waardoor het veel minder giftig is.


Gebruik

Zoals hierboven beschreven kan proviron het beste gecombineerd worden in een stack met Testosteron en mogelijk andere steroïden. Doseringen van 25 tot 250 mg per dag kunnen zonder nadelige effecten genomen worden, maar 50 mg per dag is genoeg, 50 tot 100 mg per dag is normaal. Wanneer Proviron aan een Testosteron(stack) toegevoegd wordt bestaan de winsten meer uit spier en minder uit vocht en vet. Proviron is ook heel geschikt om met Dianabol, Boldenone of Nandrolone te gebruiken om de oestrogene effecten van die middelen te verminderen.


Bijwerkingen

Proviron is een zeer mild middel, het is maar licht hepatoxisch. Bijwerkingen die op kunnen treden zijn een aanhoudende, pijnlijke erectie en bij langdurig en hoog gedoseerde toediening een tijdelijke verkleining van de testikels. Wanneer de gebruiker nog in de groei is kan het de groei voortijdig beëindigen.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Proviron

  • Model: 6344
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Meer kopen...Meer korting

AantalPrijsKorting
5+€28,50-5%
10+€27,00-10%
20+€25,50-15%
  • €30,00

  • Excl. BTW: €30,00

Gerelateerde producten

Test. Base TNE

Test. Base TNE

Werkzame periodeTestosteron Base: < 24 uurTestosteron Propionate: 2 tot 3 dagenTestoste..

€35,00 Excl. BTW: €35,00

Genotropin (Somatropin) 12mg 36iu Pfizer

Genotropin (Somatropin) 12mg 36iu Pfizer

Waarvoor wordt genotropin gebruikt?_Gennotropin is een recombinant menselijk groeihormoon (ook wel s..

€350,00 Excl. BTW: €350,00

Meridia Reductil sibutramine

Meridia Reductil sibutramine

100 tabs10mg/tab..

€60,00 Excl. BTW: €60,00

Clonazepam 2mg

Clonazepam 2mg

2mg 100tabs  Zie bijsluiter CLONAZEPAM 2mgClonazepam 2mg kopen zonder receptWat doet dit medic..

€90,00 Excl. BTW: €90,00

Tags: proviron, orals

Als laatste bekeken

Proviron

Proviron

Werkzame periode8 tot 12 uurToedieningPillenDosis25 tot 100 mg/dag, voor vrouwen is dat 25 tot 50 mg..

€30,00 Ex Tax: €30,00