Beste kwaliteit
Originele medicijnen
Meer kopen
  • Temazepam 10mg kopen

Temazepam 10mg kopen

Temazepam 10mg

Temazepam 10mg 


LEES Bijsluiter voor meer informatie!


Dit gaat om de tabletvorm en niet de capsules, foto wijkt af van het origineel op dit moment zijn ze van het merk PCH_

1. WAARVOOR WORDT DIT MIDDEL GEBRUIKT?

Temazepam is een slaapmiddel en behoort tot de groep van de benzodiazepinen. Temazepam kopen kan worden gebruikt bij de behandeling van slaapstoornissen. Het bevordert het slapen indien u slaapstoornissen heeft zoals herhaaldelijk wakker worden en/of moeilijk de slaap kunnen (her)vatten.

2. WANNEER MAG U DIT MIDDEL NIET GEBRUIKEN OF MOET U ER EXTRA VOORZICHTIG MEE ZIJN? Wanneer mag u dit middel niet gebruiken?  U bent allergisch voor één van de stoffen die in dit geneesmiddel zitten. Deze stoffen kunt u vinden onder rubriek 6  Myasthenia gravis (toenemende spierzwakte)  Ernstige respiratoire insufficiëntie (bepaalde ademhalingsstoornissen)  Slaap-apnoe syndroom (het stoppen van de ademhaling tijdens de slaap)  Kinderen  Ernstige leverfunctiestoornissen.

Temazepam kopen geen probleem maar gebruik het verstandig

Wanneer moet u extra voorzichtig zijn met dit middel? Neem contact op met uw arts of apotheker voordat u dit middel gebruikt. De kans op het optreden van geheugenverlies gedurende enige tijd is veel groter indien temazepam wordt toegepast in een periode waarbij er minder dan 7-8 uur beschikbaar is om te slapen. Temazepam versterkt de werking van andere kalmerende middelen en alcohol. De behandelingsduur met temazepam moet zo kort mogelijk worden gehouden. Tegenstrijdige reacties komen bij kinderen en oudere patiënten vaker voor: onrust, opwinding, prikkelbaarheid, woede-aanvallen en waanvoorstellingen.

Ouderen en patiënten met een lever- en/of nierfunctiestoornis dienen met een lagere dosering dan de gebruikelijke dosering te worden behandeld. Hetzelfde geldt voor patiënten met een bepaalde ademhalingsstoornis (chronische respiratoire insufficiëntie met hypercapnie). Langdurig gebruik van temazepam kan aanleiding geven tot het ontstaan van lichamelijke en psychische afhankelijkheid. Hierom dient de behandeling met temazepam zo kort mogelijk te worden gehouden. Na het ontstaan van lichamelijke afhankelijkheid gaat het staken van de behandeling gepaard met het optreden van onthoudingsverschijnselen. Deze kunnen bestaan uit: hoofdpijn, spierpijn, extreme angst, spanning, slaapstoornissen, rusteloosheid, verwardheid en geïrriteerdheid. In ernstige gevallen kunnen waanvoorstellingen, overgevoeligheid voor licht, geluid en aanraking, veranderde waarneming van de werkelijkheid, verhoogde gehoorscherpte eventueel met pijngevoel, doof gevoel en tintelingen in de ledematen of epileptische aanvallen zich voordoen. Aangezien de kans op onthoudingsverschijnselen groter is na plotseling staken van de behandeling en na langdurig gebruik van hoge doses is het aan te bevelen de behandeling geleidelijk te beëindigen, afhankelijk van de toegepaste dosering, in de loop van enkele weken. Een eerste symptoom van het ontstaan van afhankelijkheid vooral bij slaapstoornissen, is het optreden van "rebound"-verschijnselen, waarbij de symptomen die aanleiding hebben gegeven tot de behandeling met temazepam in versterkte mate terugkeren. De behandeling is dan niet te vroeg beëindigd.

Temazepam kopen 10mg temazepam kopen online

Temazepam kopen online zonder doktersverwijsbrief.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Temazepam 10mg

  • Model: 16827
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Meer kopen...Meer korting

AantalPrijsKorting
5+€61,75-5%
10+€58,50-10%
20+€55,25-15%
  • €65,00

  • Excl. BTW: €65,00

Gerelateerde producten

Diazepam 10mg

Diazepam 10mg

1. WAT IS DIAZEPAM CF EN WAARVOOR WORDT HET GEBRUIKT Diazepam is een benzodiazepine en heeft een rus..

€55,00 Excl. BTW: €55,00

Lorazepam kopen 2,5mg

Lorazepam kopen 2,5mg

Lorazepam 2,5mg WAARVOOR WORDT LORAZEPAM GEBRUIKT?Lorazepam behoort tot de groep van geneesmid..

€65,00 Excl. BTW: €65,00

Nitrazepam 5mg

Nitrazepam 5mg

1. WAARVOOR WORDT NITRAZEPAM GEBRUIKT?Nitrazepam behoort tot de groep van de zogenaamde benzodi..

€60,00 Excl. BTW: €60,00

Temazepam 20 mg

Temazepam 20 mg

1. WAT IS TEMAZEPAM CF EN WAARVOOR WORDT HET GEBRUIKT Geneesmiddelengroep Temazepam CF behoort tot d..

€65,00 Excl. BTW: €65,00

Lorazepam 1mg

Lorazepam 1mg

Lorazepam  Lees de Bijsluiter voor meer informatie!Eigenschappen Lorazepam is een benzodiazepin..

€50,00 Excl. BTW: €50,00

Methylfenidaat 10mg

Methylfenidaat 10mg

10mg 30tabsZie hier de bijsluiter van Methylfenidaat..

€70,00 Excl. BTW: €70,00

Tags: temazepam, 10mg, orals

Als laatste bekeken

Temazepam 10mg

Temazepam 10mg

Temazepam 10mg LEES Bijsluiter voor meer informatie!Dit gaat om de tabletvorm en niet de capsul..

€65,00 Ex Tax: €65,00