Beste kwaliteit
Originele medicijnen
Meer kopen
  • Xanax retard 2mg Pfizer kopen

Xanax retard 2mg Pfizer kopen

Xanax retard 2mg Pfizer


1. WAARVOOR WORDT XANAX GEBRUIKT? 

Xanax bevat alprazolam als werkzaam bestanddeel. Alprazolam behoort tot de groep van benzodiazepinen die worden gebruikt om angst en onrust te verminderen. Benzodiazepinen hebben een rustgevende, slaapverwekkende en spierverslappende werking. Xanax wordt gebruikt bij de behandeling van ziekelijke angst en spanning, wanneer deze ernstig zijn of mensen in hoge mate in hun handelen beperken, of veel leed veroorzaken.


2. WANNEER MAG U DIT MIDDEL NIET GEBRUIKEN OF MOET U ER EXTRA VOORZICHTIG MEE ZIJN?


Wanneer mag u dit middel niet gebruiken? als u overgevoelig bent voor benzodiazepinen  als u overgevoelig bent voor alprazolam als u overgevoelig bent voor van de stoffen die in dit geneesmiddel zitten. Deze stoffen kunt u vinden onder punt 6. als u last heeft van een bepaalde vorm van spierzwakte (myasthenia gravis) - als u last heeft van ernstige benauwdheid (respiratoire insufficiëntie) - als u onvoldoende ademt tijdens uw slaap (slaapapneu) - als u jonger bent dan 18 jaar -als de werking van uw lever ernstig is verminderd


Wanneer moet u extra voorzichtig zijn met dit middel?

Neem contact op met uw arts indien een van de volgende waarschuwingen voor u van toepassing is of dat in het verleden is geweest.


Aandoeningen van belang bij het gebruik van Xanax:

Ademhalingsproblemen (ernstige benauwdheid) • leverfunctiestoornissen (dit herkent u onder andere aan geelzucht (icterus), droge huid en pigmentvorming (levervlekken), vochtophoping in de buik (ascites) en zwellingen van de  handpalmen.) • psychiatrische aandoeningen zoals bijvoorbeeld psychosen of neerslachtigheid (depressief of aan zelfdoding denkend) • regelmatig alcohol- of drugsgebruik  • spierzwakte, vooral op hogere leeftijd. Wanneer u een van de bovengenoemde aandoeningen heeft kan uw arts besluiten u een lagere dosis te geven of dat een ander geneesmiddel beter geschikt is voor u.

Mogelijke gevolgen van gebruik van Xanax:

Tolerantie Het kan voorkomen dat het effect van Xanax na enkele weken minder wordt. Gewenning en afhankelijkheid Er kan bij benzodiazepinen, waaronder alprazolam, gewenning, emotionele- en lichamelijke afhankelijkheid optreden. Zoals bij alle benzodiazepinen, neemt het risico van afhankelijkheid toe bij hogere doses en langdurig gebruik en is dit verder verhoogd bij patiënten die verslaafd zijn of zijn geweest aan alcohol of drugs. Er zijn ontwenningsverschijnselen waargenomen na snelle afbouw of plotselinge stopzetting van benzodiazepinen. Deze verschijnselen kunnen verschillen van een licht somber gevoel en slapeloosheid tot ernstige stoornissen die bestaan uit buik- en spierkrampen, overgeven, zweten, voortdurende trilling van een lichaamsdeel, stuipen, hoofdpijn, spierpijn, angst, spanning, rusteloosheid, verwardheid en geïrriteerdheid. Daarnaast zijn epileptische aanvallen door_ontwenning (ontwenningsinsulten) opgetreden na snelle afbouw of plotselinge stopzetting van de behandeling met alprazolam In versterkte mate terugkomen van de angststoornis (rebound angst) De angst en spanning die de behandeling in eerste instantie noodzakelijk maakten, kunnen na het abrupt stoppen van de behandeling, in versterkte mate optreden (rebound angst). Het is aan te  bevelen de dosis Xanax in kleine stapjes te verlagen en niet in een keer met de behandeling te stoppen.  Zie hier de volledige Bijsluiter

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Xanax retard 2mg Pfizer

  • Model: 16587
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Meer kopen...Meer korting

AantalPrijsKorting
5+€85,50-5%
10+€81,00-10%
20+€76,50-15%
  • €90,00

  • Excl. BTW: €90,00

Gerelateerde producten

Test. Enanthate

Test. Enanthate

Werkzame periodeTestosteron Base: < 24 uur Testosteron Propionate: 2 tot 3 dagen Testos..

€35,00 Excl. BTW: €35,00

Test. Propionate

Test. Propionate

Werkzame periodeTestosteron Base: < 24 uur Testosteron Propionate: 2 tot 3 dagen Testos..

€35,00 Excl. BTW: €35,00

Xanax retard 1mg Pfizer

Xanax retard 1mg Pfizer

1. WAARVOOR WORDT XANAX GEBRUIKT? Xanax bevat alprazolam als werkzaam bestanddeel. Alprazolam b..

€80,00 Excl. BTW: €80,00

Methylfenidaat 10mg

Methylfenidaat 10mg

10mg 30tabsZie hier de bijsluiter van Methylfenidaat..

€70,00 Excl. BTW: €70,00

Lormetazepam 2mg

Lormetazepam 2mg

ZIE BIJSLUITER LORMETAZEPAM 2MG..

€65,00 Excl. BTW: €65,00

Modafinil 100mg

Modafinil 100mg

ZIE HIER DE BIJSLUITER VAN MODAFINIL 100mg..

€75,00 Excl. BTW: €75,00

Alprazolam

Alprazolam

Zie de bijsluiter..

€65,00 Excl. BTW: €65,00

Tags: xanax, retard, 2mg, pfizer, orals

Als laatste bekeken

Xanax retard 2mg Pfizer

Xanax retard 2mg Pfizer

1. WAARVOOR WORDT XANAX GEBRUIKT? Xanax bevat alprazolam als werkzaam bestanddeel. Alprazolam b..

€90,00 Ex Tax: €90,00